پنجشنبه 9 فروردين 1403   17:45:33
آخرین بروز رسانیآخرین بروز رسانی
شنبه 10 آبان 1399 11:55:02
پیوندهای مفیدپیوندهای مفید
معرفی نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی استان قممعرفی نمایندگی امور کنسولی دانشجویان غیرایرانی استان قم

نمايندگي امور کنسولي دانشجويان غير ايراني استان قم با هدف تسهيل در روند امور اجرايي کليه مسائل مربوط به امور کنسولي دانشجويان غير ايراني از جمله:صدور پاسپورت و رواديد تحصيلي، صدور اقامت، تمديداقامت، خروج ومراجعت، تمديد اعتبار پاسپورت، صدور ويزاي تحصيلي و ساير موارد مرتبط از سوي سازمان دانشجويان غير ايراني وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري در دانشگاه قم راه اندازي شد.در حال حاضر اين نمايندگي مسائل مربوط به بيش از 2000 دانشجوي غير ايراني دانشگاهها مراکز و موسسات آموزش عالي استان را بصورت روزانه و در طول ايام هفته بر عهده دارد.

نمايندگي امور کنسولي دانشجويان غير ايراني محل مراجعه دانشجويان غير ايراني از کشورهاي مسلمان از جمله افغانستان، پاکستان، عراق، سوريه، لبنان، ترکيه، جمهوري آذربايجان، بحرين، عربستان، هند، مالزي و ....بوده که زير نظر مستقيم معاون محترم دانشجويي دانشگاه قم انجام وظايف محوله را بر عهده دارد.

دفتر دانشجويان غير ايراني - معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي